Wednesday, January 27, 2010

contesta gundammersz siri 1

huk² jom kawan² kita join 
new contesta dari uncle..uncle ada wat contesta la...ape g jom la
join..






cara-caranya

1. dah baca entry ni..korang save banner kat atas dan buat link " address uncle"
2. letak lah kat mana pun janji uncle nampak dan orang ramai nampak heheh
3. biarkan banner sehingga 2 minggu mulai tarikh sekarang hingga 10 Februari 2010
4. dan jgn lupa letak link korang kat comment uncle kat entri ini!!! (itu syarat utama tau!) 





nak tahu lebih lanjut
semua terjawap


ape lagi...jom² kasi meriah...hek²



Photobucket



                                  








2 love seindahmawarku:

just call me uncle said...

hohoho ini dah terlebih dari melepasi had kelayakan hahaha terima kasih..tak semak samun ke entry contest uncle tu? uncle cumer suruh letak banner (+link uncle) itu jerrr nak kasi orang tak pening kepala nak join..kasi semua happy2 anyway terima kasih diucapkan.

MisS Cinta_ati said...

heheh..x de lah..x best r x wat entry..huhuhu
tQ ea..

yes lulus!!!
heheheh

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails