Sunday, January 24, 2010

Memey "Saya cinta Norman"

kalau nak ikotkan citer nie dah basi tapi tetap hot lagi sampai sekarang...



erm...Memey "Saya cinta Norman".
.erm... akhirnya gaku gak die..tu laa org cakap..
cakap x serupa bikin!!..
cakap jer lebih..akhirnya??? 
hmm...malu sendiri...
(sory laa sape peminat Memey ak harap xpayah baca k..)..


kenapa baru sekarang nak bagitaw? 
wat kenyataan "Saya memang sayang dan cintakan dia (Norman)"..erm...
kenapa?? 
korang kna tanya dia lah ea..hek²


dia cakap dia x kan
putus asa utk nak berbaik gan abby...
hmm..niat tu baik..tapi...dia penah x ea terpikir 
dia kat tempat abby??
dia dapat ke 
Maafkan ape yg owg wat kat dia camtu??
aii....pikir la sendiri ea cik memey...


sapa nak taw lebih lanjut lagi..klik cini semua terjawap....




Photobucket



                                  





5 love seindahmawarku:

Nazz said...

La ada lagi kisah ni.. menyampah aku..
Tp walau apa pun, yg dh lepas tu lepas la.. biarlah diorang hidup dgn dunia diorang..

MISS CRYINGANGEL said...

memey canti...1st time tengok kat tv cam suka gak dia sbb comey je..tapi bila banyak cite kuar cm terpengaruh pulak kan x nak suka die....huhu...

ape ni suka amik hubby org pastu kata dah jodoh kami...

NICK IRFAN said...

xtau nk komen ape psl dorg ni.. ape2 pun sy doakan dua2 pihak bahagia sudah... hehe

noor afzan said...

wahh..hangit nih..hangit..

CiK EdiToR said...

tak baik, benci dia sgt..bkan dia sorang je yg salah..norman pun sma..bertepuk sebelah tgn tak berbunyi

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails