Sunday, January 17, 2010

Mahu 6 Juta Backlink Ke Blog Anda???



Pernah tak dulu korang terima surat berantai yang suruh masukkan wang pos ke dalam akaun tertentu dan nama pertama akan dibuang kemudian nama no.2 akan naik no.1 dan seterusnya..Hari ini benda tu diaplikasikan dalam mendapatkan backlink..Xpasti keberkesanannya tapi apa kata kita cuba je. Kalau fikir logik ada benar jugak guna cara ini..Jom kita cuba..bukan bayar pun percuma jer..

Perkara yang harus anda lakukan adalah mengikuti langkah-langkah berikut:-

1. Tulis posting artikel seperti posting dalam blog ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yg menarik.
2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.



PERATURAN
1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

2. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu.Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut,maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

3. Harus jujur dan jangan buang link-link dan diganttikan dengan link-link yang lain.

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,62


YA LEBIH DARI 6 JUTA BACKLINK !!!


Bayangkan jika ini boleh berjalan dengan sempurna maka anda akan mendapatkan backlink maksimum 6,103,515,62 dari berbagai blog yang anda tidak akan pernah membayangkan sebelumnya.Jika ada pengunjung ke blog anda dari Link List yang disebutkan di atas maka anda akan secara automatik mendapatkan lalu lintas ke web / blog anda juga.

Ingat! Aturan permainan,link blog anda harus mulai dari urutan (No.15), sehingga hasil anda dapat Maksimum backlink. Jangan salahkan aku jika anda tidak mengikuti formula ini dengan betul dan link anda tiba-tiba berada di urutan No.1 dan menghilang di daftar link. Jadi mulai urutan adalah di bahagian bawah (No.15).

ape lagi jom la cuba he²



Photobucket

11 love seindahmawarku:

touyakaruma said...

Waaa smart gila ... teori ko .

MiSyA GaDiS TeRbiLanG said...

Try uat dlu kalO jdik GT ikOt ek XD

MisS Cinta_ati said...

to : touyakaruma

bkn dari ak..dari seorg hamba allah.. ;)

MisS Cinta_ati said...

to : MiSyA GaDiS TeRbiLanG

coba laa jgk..x rugi yer... he2.. :D

meezwan said...

owh dah buat..hehe..cun!

MisS Cinta_ati said...

yup sudah...thks..

::aMaD:: said...

mak aihh..byk gilak!
best neh..hihi
tenz 4 infoz. ^^

MisS Cinta_ati said...

heheh..try la...
:D

::aMaD:: said...

thanks! a lot!
:D
u da best!!hihihi

MisS Cinta_ati said...

welcom².. :D

HafizFahmi said...

salam ziarah dari saya, HafizFahmi :)
baru first time melawat blog ni
dah buat seperti yang ditunjukkan :)
tengok sini http://panduan-bina-blogger.blogspot.com/

HafizFahmi
Panduan-Bina-Blogger.blogspot.com - Jadikan Blog Anda Seperti Blog Seorang Professional

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails